Ξεκινήσαμε την πορεία μας το 1984 στην περιοχή των Εξαρχείων στο κέντρο της Αθήνας. Χάρη στην εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας, τις προσιτές μας τιμές, τις ευκολίες πληρωμής, αλλά πάνω από όλα τις φιλικές σχέσεις με τους πελάτες μας, καταφέραμε να αναπτυχθούμε και να μεταφερθούμε το 1995 στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας επί της οδού Δερβενίων & Ποσειδώνος στην Μεταμόρφωση Αττικής, αφού πριν είχαμε περάσει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα από τους Αμπελόκηπους. Εκεί μας γνώρισε και το μεγαλύτερο μέρος των πελατών μας που συνεχίζει μέχρι σήμερα να αυξάνεται συνεχώς ξεπερνώντας τους 250.000.

Με ορμητήριο την έδρα μας και μέσα από τις εκθέσεις που συμμετέχουμε, τα περιοδικά αλλά και τους κατά τόπους αντιπροσώπους μας, προβάλουμε σε όλη την Ελλάδα την πλούσια γκάμα μας σε κρύσταλλα, πορσελάνες, ανοξείδωτα σκεύη και μαχαιροπήρουνα από τα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά εργοστάσια (Γερμανία,Γαλλία,Ιταλία,Τσεχία). Συμμετέχουμε σε εκθέσεις σε όλη την Ελλάδα, προσπαθώντας έτσι να φτάσουμε όσο πιο κοντά γίνεται ακόμα και στον πιο απομακρυσμένο πελάτη μας.

Μέσα στο πέρασμα του χρόνου η «ΕΜΦΑΣΗ» μεγαλώνει, ωριμάζει, κερδίζει και επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη των πελατών της. Παράλληλα αισθανόμαστε έντονα την ανάγκη και την υποχρέωση να ανανεωνόμαστε και να γινόμαστε όλο και καλύτεροι για τους πελάτες που μας στηρίζουν τόσα χρόνια.

Είμαστε κοντά σας για να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη σας.