Το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης ειδών οικιακής χρήσης www.emfasi.gr δημιουργήθηκε από την εταιρεία με την επωνυμία «Ανώνυμη Εμπορική – Εισαγωγική – Βιοτεχνική – Οικοδομική – Ξενοδοχειακή Εταιρεία ΕΜΦΑΣΗ», με δραστηριότητα «Εισαγωγή και Εμπορία Ειδών Οικιακής Χρήσης» και εδρεύει στη Μεταμόρφωση Αττικής, επί της οδού Δερβενίων αριθ. 30, ΤΚ. 14151, και εκπροσωπείται νόμιμα, με Α.Φ.Μ. 998280898, ΔOY. ΦΑΕ Αθηνών, αριθμό ΓΕΜΗ 007992101000. Για επικοινωνία, το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πελατών είναι 210 2847004 και η ηλεκτρονική διεύθυνση info@emfasi.gr Στην ιστοσελίδα ww.emfasi.gr προβάλλονται και διατίθενται προς πώληση προϊόντα ειδών οικιακής χρήσης. Οι τιμές των προϊόντων που βλέπετε στο www.emfasi.gr ισχύουν αποκλειστικά και μόνο για ηλεκτρονικές αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

1. Έννοιες

Εταιρεία: H Εταιρία με τον διακριτικό τίτλο «ΕΜΦΑΣΗ ΑΕ» (τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 2847004, Δευτέρα έως και Παρασκευή 09:00 – 15:00)
Ιστοσελίδα: η παρούσα ιστοσελίδα «www.emfasi.gr»
Προϊόν: το προϊόν που διατίθεται προς πώληση μέσω της ιστοσελίδας
Αγοραστής: κάθε χρήστης της ιστοσελίδας, ο οποίος συμμετέχει επιτυχώς σε προσφορά που αναρτάται στην ιστοσελίδα και αγοράζει το προϊόν

2. Πνευματική Ιδιοκτησία

​Το περιεχόμενο του παρόντος Δικτυακού Τόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της www.emfasi.gr, με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του παρόντος Δικτυακού Τόπου που περιέχει ανήκουν στο emfasi.gr ή σε τρίτα μέρη που νομίμως εκπροσωπούνται. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτόν το Δικτυακό Τόπο συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τους ανωτέρω νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η πλήρης και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων που περιγράφονται στην εκάστοτε προσφορά, αλλά και όσων εμπεριέχονται κατωτέρω. Εάν ο χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε αποχωρεί από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό.

3. Περιορισμός Ευθύνης

​Το emfasi.gr έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών, περιγραφών και ειδικότερων σχολίων. Ωστόσο, ο παρών δικτυακός τόπος ενδέχεται να περιέχει σφάλματα (τυπογραφικά, αριθμητικά και απεικόνισης). To emfasi.gr δεν εγγυάται την ακρίβεια ή πληρότητα των απεικονίσεων και των περιγραφών ή άλλης πληροφορίας που αναφέρεται ή διατίθεται στον παρόντα Δικτυακό Τόπο. Το emfasi.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των τιμών χωρίς προειδοποίηση.

4. Ιδιοκτησία – Εμπορικά Σήματα

Το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου, τα λογότυπα emfasi.gr και το Emφasi είναι ιδιοκτησία της εταιρείας που διαχειρίζεται το site και απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε αναδημοσίευση χωρίς την γραπτή έγκριση της εταιρίας.

5. Όροι Παροχής Υπηρεσιών

 i) Η συμμετοχή στην υπηρεσία επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο σε πρόσωπα που έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18ο) έτος της ηλικίας τους και έχουν πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα.
ii) Η Εταιρεία διαθέτει προς πώληση μέσω της ιστοσελίδας προϊόντα δικής της εισαγωγής, αλλά και προϊόντα τρίτων κατασκευαστών.
iii) Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για την αγορά ενός προϊόντος στην ιστοσελίδα emfasi.gr συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση εκ μέρους του χρήστη στη μελλοντική ενημέρωσή του (marketing) σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες της παρούσας.

6. Προσωπικά Δεδομένα & Ασφάλεια

Επιστροφές γίνονται δεκτές εφόσον το προϊόν είναι άθικτο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Για να επιστρέψετε ένα προϊόν παρακαλώ επικοινωνήστε πρώτα με το 2102847004.

Το emfasi.gr εφαρμόζοντας τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση και τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998, 79/2000, το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και του ευρωπαϊκού δικαίου με τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ, δηλώνει ρητώς ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, εκμισθώνει ή ανταλλάσσει τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που υποβάλλετε προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος.​Για την πραγματοποίηση συναλλαγών μέσω του www.emfasi.gr, ο χρήστης θα κληθεί να συμπληρώσει τα προσωπικά του στοιχεία (όνομα, διεύθυνση κατοικίας, ηλεκτρονική διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου κλπ.), τα οποία θα καταχωρούνται σε αρχείο που θα τηρεί και θα επεξεργάζεται η Εταιρία, με σκοπό την εκτέλεση των παραγγελιών και των συναλλαγών που διενεργούνται μέσω του e-shop. Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (email ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.
To e-shop χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, όπως ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και η διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet.Αποδέκτες στοιχείων του αρχείου για την προώθηση, υποστήριξη και εξυπηρέτηση της συναλλακτικής σχέσης, δύνανται να είναι οι εμπορικοί συνεργάτες της Επιχείρησης που μεσολαβούν για τη παράδοση των προϊόντων (πχ εταιρεία ταχυμεταφορών) και τα τυχόν Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα μέσω των οποίων θα γίνεται η εξόφληση των συναλλαγών σας κατά δική σας ρητή δήλωση.
Η Εταιρία δεν αποκαλύπτει ούτε δημοσιοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των Χρηστών πλην των ανωτέρω αποδεκτών , οι οποίοι συνεργάζονται με την Εταιρία με σκοπό την προώθηση, υποστήριξη και εκτέλεση της μεταξύ Επιχείρησης και Χρήστη συναλλακτικής σχέσης, όπως αναφέρεται ανωτέρω εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006. Ο χρήστης διατηρεί τα δικαιώματα των άρθρων 11 (δικαίωμα ενημέρωσης), 12 (δικαίωμα πρόσβασης) και 13 (δικαίωμα αντίρρησης) του ν.2472/1997, τα οποία μπορεί να ασκήσει αποστέλλοντας σχετικό αίτημα προς την Επιχείρηση μέσω email στο  ή με γραπτή επιστολή προς την Εταιρία.Τα στοιχεία επαφής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που ο χρήστης θα δηλώσει, στο πλαίσιο της συναλλαγής του με το e-shop για παραγγελία ή αγορά προϊόντων, δύναται να χρησιμοποιηθούν για την απευθείας προώθηση παρόμοιων προϊόντων ή υπηρεσιών ή για την ενημέρωση του χρήστη για νέα προϊόντα και υπηρεσίες, βάσει των προβλεπόμενων στον Ν. 3471/2006. Σε κάθε περίπτωση ο χρήστης δύναται οποτεδήποτε επιθυμεί να αντιταχθεί στη χρησιμοποίηση των στοιχείων του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου για την προβολή ή προώθηση νέων προϊόντων ή/και υπηρεσιών.
Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, υποβάλλοντας σχετικό αίτημα μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο info@emfasi.gr ή μέσω τηλ στο 210 2847004.

7. Διαδικασία αγοράς

i) Αφού περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και επιλέξετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν στη συνέχεια, ακολουθώντας τα ‘βήματα’ που σας υποδεικνύονται κάθε φορά θα πρέπει να προχωρήσετε στην αποστολή του αιτήματός σας για παραγγελία προς την εταιρεία μας. Εν συνεχεία, καλείστε να επιλέξετε τον τρόπο εξόφλησης του επιλεγέντος προϊόντος. Σε κάθε περίπτωση κάθε φορά που αποστέλλετε ένα αίτημα προς παραγγελία στην εταιρεία μας θα πρέπει πρώτα να έχετε αποδεχτεί τους παρόντες όρους χρήσης.
ii) Με την επιτυχή ολοκλήρωση της παραγγελίας αποστέλλεται στην ηλεκτρονική διεύθυνσή σας (email) σχετική βεβαίωση, στην οποία αναγράφονται τα εξής στοιχεία
Oνοματεπώνυμο
Στοιχεία αποστολής
Στοιχεία προϊόντος
Ποσό που καταβλήθηκε ή αναμένεται να καταβληθεί
Όλα τα αιτήματά σας παραλαμβάνονται από εμάς με την επιφύλαξη ελέγχου διαθεσιμότητας των προϊόντων που περιλαμβάνονται στο αίτημα παραγγελίας σας (ο οποίος έλεγχος πραγματοποιείται μετά την έναρξη του σταδίου επεξεργασίας που ακολουθεί το αίτημά σας). Κατά το στάδιο της λήψης του αιτήματός σας και της αυτόματης προβολής του περιεχομένου του αιτήματος παραγγελίας σας δεν έχει ξεκινήσει ακόμη η επεξεργασία του αιτήματός σας από την εταιρεία μας. Σε περίπτωση που μετά την επεξεργασία του αιτήματός σας διαπιστωθεί ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα κάποιου από τα προϊόντα που επιλέξατε τότε θα επικοινωνούμε μαζί σας για τυχόν τροποποίηση ή ακόμα και ακύρωση της παραγγελίας.
iii) Μετά τα ανωτέρω και αφού έχετε επιλέξει έναν από τους κατωτέρω τρόπους πληρωμής, δίνονται τα προϊόντα προς αποστολή και παράδοση στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει, υπό τον όρο ότι έχει προηγηθεί εξόφληση των προς αποστολή προϊόντων, εκτός εάν έχει επιλεγεί ως μέσο πληρωμής η αντικαταβολή, οπότε και το προϊόν εξοφλείται ταυτόχρονα με την παράδοσή του. Κατά την παράδοση του προϊόντος θα σας χορηγούνται τα νόμιμα παραστατικά (δελτίο αποστολής – απόδειξη – τιμολόγιο), στα οποία εμπεριέχεται η αξία της αγοράς.
iv) Όλα τα προϊόντα διατίθενται με εγγύηση 2 ετών, όπως ορίζει η Ευρωπαϊκή νομοθεσία.
v) Αναφορικά με την προώθηση, διάθεση και αγορά των προϊόντων εφαρμόζονται οι διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας περί Προστασίας του Καταναλωτή (Ν.2251/1994, όπως ισχύει σήμερα με το Ν.3587/2007), αλλά και οι εκδοθείσες Οδηγίες με βάση το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης

8. Διαδικασία Πληρωμής

Με αποκλειστικό γνώμονα τη διευκόλυνση των συναλλαγών με την Εταιρεία, παρέχεται η δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να αποπληρώσει το τίμημα, που αντιστοιχεί στο επιλεγέν προϊόν, με τους παρακάτω τρόπους.
i) Χρήση πιστωτικής κάρτας
Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την Τράπεζα Πειραιώς, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας.
Δια της παροχής στοιχείων πιστωτικής κάρτας δηλούται η συναίνεση του ενδιαφερομένου για δέσμευση του ποσού της Προσφοράς και χρέωση της πιστωτικής του κάρτας.
Στην περίπτωση, κατά την οποία η συναλλαγή, η οποία διενεργείται μέσω της πιστωτικής κάρτας, απορριφθεί για οποιονδήποτε λόγο από την εκδούσα τράπεζα ή το δίκτυο της πιστωτικής κάρτας, η αγορά δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί και θα πρέπει εναλλακτικά να επιλεγεί κάποιος άλλος τρόπος πληρωμής.
ii) Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας. Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 210 2847004 ή μέσω e-mail στο info@emfasi.gr
Οι τραπεζικοί λογαριασμοί της εταιρίας μας, στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:
*ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ : 133/470428-25
( IBAN: GR62.0110.1330.0000.1334.7042.825 )
*EUROBANK : 0026.0009.87.0200816185
(IBAN: GR82.0260.0090.0008.7020.0816.185 )
*ALPHA BANK : 137.00.2320.005561
( IBAN: GR41.0140.1370.1370.0232.0005.561 )
*ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 5084-040835-692
( IBAN: GR65.0172.0840.0050.8404.0835.692 )
iii) Αντικαταβολή
Η πληρωμή με αντικαταβολή ισχύει για:
α) Το Λεκανοπέδιο Αττικής (εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές Ύδρα, Σπέτσες, Πόρος, Αίγινα, Αγκίστρι, Κύθηρα, Σαλαμίνα)
β) Αποστολές με συνεργαζόμενη εταιρεία Courier, όταν αυτό είναι δυνατό.
Σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνετε ο πελάτης με 1€
iv) Εξόφληση στην Εταιρεία
Μπορείτε να επισκεφτείτε την Εταιρεία (Δερβενίων 30, Μεταμόρφωση) για να εξοφλήσετε και να παραλάβετε την παραγγελία σας. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, θα χρειαστεί πρώτα να επικοινωνήσετε στο 210 2847004.

9. Ακύρωση παραγγελίας πριν την παράδοση αυτής.

Ο αγοραστής έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία πριν ακόμη λάβει το προϊόν. Στην περίπτωση αυτή, ο αγοραστής αποστέλλει δήλωση ακύρωσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση  info@emfasi.gr ή έρχεται σε τηλεφωνική επικοινωνία με την Εταιρεία στο 210 2847004.
Η Εταιρεία θα αποδεχθεί την ακύρωση και θα επιστρέψει το τίμημα στον αγοραστή – με πίστωση της πιστωτικής του κάρτας, εάν η συναλλαγή έχει πραγματοποιηθεί μέσω αυτής –, εφόσον το αγορασθέν προϊόν δεν έχει δοθεί προς αποστολή. Εάν έχει ήδη δοθεί, τότε η ακύρωση θα θεωρηθεί ως επιστροφή κατά τους κάτωθι αναγραφόμενους όρους.

10. Αντικαταστάσεις και Εγγύηση

Στην περίπτωση που παραλάβετε βεβαιωμένα προϊόν σπασμένο ή ελαττωματικό, η εταιρία ΕΜΦΑΣΗ ΑΕ θα σας το αντικαταστήσει χωρίς κανένα δικό σας έξοδο, εφόσον μας υποβάλλετε σχετικό γραπτό αίτημα στο info@emfasi.gr (επισυνάπτοντας φωτογραφία του προϊόντος εάν αυτό είναι εφικτό) μέσα σε 10 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής.
Στην περίπτωση αυτή, η εταιρία ΕΜΦΑΣΗ ΑΕ θα αναλάβει την παραλαβή και επιστροφή του. Στη συνέχεια, και εφόσον επιβεβαιωθεί το πρόβλημα, η εταιρία ΕΜΦΑΣΗ ΑΕ σας αντικαθιστά δωρεάν για εσάς το συγκεκριμένο είδος με καινούργιο μέσα σε 15 ημερολογιακές ημέρες από την επιβεβαίωση του προβλήματος. Επιστροφές ελαττωματικών που δεν έχει αναλάβει η εταιρία ΕΜΦΑΣΗ ΑΕ δεν γίνονται δεκτές, ενώ εφόσον δεν διαπιστωθεί πρόβλημα στο προϊόν που επιστρέφετε, χρεώνεστε το κόστος της επιστροφής.

Με βάση την ισχύουσα ευρωπαϊκή νομοθεσία (http://bit.ly/2PvgaBr) , τα προϊόντα που αγοράζει ο καταναλωτής καλύπτονται από διετή νομική εγγύηση. Μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα, σε περίπτωση που θεωρεί ότι ένα προϊόν είναι ελαττωματικό ή δεν ανταποκρίνεται στη διαφημιζόμενη εμφάνιση ή λειτουργία, να αποστείλει το προϊόν στην εταιρία (Δερβενίων 30-Μεταμόρφωση) . Στη συνέχεια η εταιρία αναλαμβάνει τη διαδικασία εξακρίβωσης ή μη των λεγομένων του πελάτη. Σε περίπτωση που το προϊόν αποδειχτεί ελαττωματικό λόγω κατασκευής, τότε ο καταναλωτής μπορεί να ζητήσει επιδιόρθωση του προϊόντος ή αντικατάσταση ή μείωση της τιμής ή ακύρωση της σύμβασης και πλήρη επιστροφή του ποσού που κατέβαλε. Σε περίπτωση που το προϊόν δεν αποδειχτεί ελαττωματικό τότε απλά επιστρέφεται στον καταναλωτή. Στην περίπτωση που ο πελάτης αποστείλει ένα ελαττωματικό προϊόν στο κατάστημα, τότε πληρώνει ο ίδιος τα έξοδα αποστολής. Αν το προϊόν αποδειχτεί ελαττωματικό, τότε τα έξοδα αποστολής οφείλει το κατάστημα να τα αποζημιώσει τον πελάτη.

11. Υπαναχώρηση από την αγορά – Όροι επιστροφής προϊόντος

Ο Αγοραστής δύναται να υπαναχωρήσει αναιτιολόγητα από τη σύμβαση πώλησης του προϊόντος εντός αποκλειστικής προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος, με έγγραφη κοινοποίηση του αιτήματός του προς την εταιρεία στο info@emfasi.g. Με την επιφύλαξη των όρων του άρθρου Ν. 2251/1994, όπως αναλυτικότερα παρατίθενται οι σχετικοί όροι και δυνατότητες ως εξής:
i) Ο αγοραστής έχει το δικαίωμα να επιστρέψει για οποιοδήποτε λόγο το προϊόν που αγόρασε και του παραδόθηκε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Απαραίτητη προϋπόθεση για την εγκυρότητα της υπαναχώρησης είναι να μην έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν, να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν τη διενεργηθείσα συναλλαγή.
Το κόστος επιστροφής βαρύνει αποκλειστικά τον υπαναχωρήσαντα αγοραστή, εκτός από την περίπτωση εκείνη, κατά την οποία διαπιστώνονται ελαττώματα στο προϊόν, οπότε και τις δαπάνες φέρει η Εταιρεία.
Ειδικότερα οι όροι που διέπουν την επιστροφή ενός προϊόντος, είναι οι ακόλουθοι:

α. Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

β. Η συσκευασία του προϊόντος πρέπει να βρίσκεται στην αρχική της κατάσταση.

γ. Το επιστραφέν προϊόν δεν επιτρέπεται να έχει χρησιμοποιηθεί και να έχει υποστεί υλικές φθορές.

δ. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη, εκτός από την περίπτωση που διαπιστώνονται πραγματικά ελαττώματα.

ε. Στην περίπτωση, κατά την οποία το προς επιστροφή προϊόν παραλαμβάνεται από την Εταιρεία χωρίς προηγούμενη επιβάρυνση των εξόδων αποστολής, τα έξοδα αυτά παρακρατούνται από το προς επιστροφή χρηματικό ποσό.

στ. Ο αγοραστής οφείλει να τοποθετεί εντός της συσκευασίας και όλα τα απαραίτητα από το νόμο παραστατικά, προκειμένου να καταστεί δυνατή η ακύρωση της συγκεκριμένης πώλησης.

Στην περίπτωση, κατά την οποία οι ως άνω όροι δεν πληρούνται, το προϊόν δε θα παραλαμβάνεται από την Εταιρεία και θα επιστρέφεται στον αποστολέα του, με χρέωση του ιδίου.
ii) Με την επιστροφή του προϊόντος και την παραλαβή του από το αρμόδιο τμήμα εξυπηρέτησης, η Εταιρεία αναλαμβάνει να αντικαταστήσει το προϊόν με άλλο ομοειδές και καινούριο, σε περίπτωση που το αρχικό έχει αποδειχθεί ελαττωματικό (αντικατάσταση).
Εάν το νέο προϊόν έχει υψηλότερη τιμή από το επιστρεφόμενο, τότε ο αγοραστής οφείλει να προχωρήσει σε νέα διαδικασία πληρωμής για την εξόφληση της διαφοράς. Εάν ωστόσο το νέο προϊόν έχει χαμηλότερη αξία από το επιστρεφόμενο, τότε η Εταιρεία πιστώνει στον αγοραστή τη διαφορά σύμφωνα με τα ως άνω αναγραφόμενα.
iii) Στην περίπτωση, κατά την οποία για οποιοδήποτε λόγο η αντικατάσταση του προϊόντος (με άλλο ίδιο ή διαφορετικό) δεν αποτελεί επιλογή του αγοραστή, δύναται να επιστραφεί το χρηματικό ποσό που δαπανήθηκε για την ακυρωθείσα αγορά. Ο τρόπος επιστροφής του καθορίζεται σε συνεννόηση με το αρμόδιο τμήμα και περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες (κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, πιστωτική κάρτα ή μετρητά).
iv) Τόσο το δικαίωμα αλλαγής όσο και το δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος αναφέρονται στο σύνολό του αγορασθέντος προϊόντος και δεν μπορούν να ασκηθούν επί τμήματος μόνο αυτού (λ.χ. αξεσουάρ που συνοδεύουν το προϊόν).
v) Από τη δυνατότητα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης / επιστροφής δύνανται να εξαιρεθούν, όσα προϊόντα διατίθενται από την εταιρεία σε ειδικές εκπτωτικές τιμές (προσφορές) για περιορισμένο χρονικό διάστημα.
Επιπλέον, από τη δυνατότητα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης/επιστροφής εξαιρούνται τα προϊόντα που κατασκευάζονται κατόπιν ειδικής παραγγελίας σύμφωνα με τις προδιαγραφές του καταναλωτή ή είναι σαφώς εξατομικευμένα.
Στις περιπτώσεις αυτές, τα προϊόντα φέρουν ειδική σήμανση, ενώ η εξαίρεση τους από το δικαίωμα αναιτιολόγητης επιστροφής αναγράφεται με σαφήνεια στους ειδικότερους όρους που πλαισιώνουν τη διάθεση τους. Δικαίωμα ωστόσο επιστροφής δεν μπορεί να αποκλειστεί και ο αγοραστής δικαιούται να το επιστρέψει στην εταιρεία στην περίπτωση, κατά την οποία διαπιστωθούν νομικά ή πραγματικά ελαττώματα στο παραδοθέν προϊόν.
Σε περίπτωση αντικαταβολής, εάν δεν παραλάβει ο αγοραστής το πωληθέν προϊόν και επιστρέψει τούτο στην εταιρεία, τότε η εταιρεία δικαιούται να θεωρήσει αυτόν αφερέγγυο και να μην αποδεχθεί επόμενο αίτημα πώλησης στον ίδιο.

12. Τρόποι αποστολής και Έξοδα αποστολής

i) Λεκανοπέδιο Αττικής
Για παραγγελίες άνω των 99€, αποστολή ΔΩΡΕΑΝ ( Εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές της Αττικής: Ύδρα, Σπέτσες, Πόρος, Αίγινα, Αγκίστρι, Κύθηρα, Σαλαμίνα )
Για παραγγελίες έως 99€ ισχύουν τα κάτωθι…

α) Φορτηγά της Εταιρίας

Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης επιβαρύνεται με 5€ μεταφορικά, τα οποία του έχουν γνωστοποιηθεί κατά την παραγγελία.
Η επιλογή αυτή αφορά στην Αττική, εξαιρουμένου των δυσπρόσιτων περιοχών (Ύδρα, Σπέτσες, Πόρος, Αίγινα, Αγκίστρι, Κύθηρα, Σαλαμίνα)

β) Εταιρεία Courier

Η Εταιρία μας συνεργάζεται με την Courier “Easy Mail”.
Τα προϊόντα παραλαμβάνονται από την Courier και η παράδοσή τους πραγματοποιείται την επόμενη κιόλας εργάσιμη ημέρα.

Οι χρεώσεις φαίνονται παρακάτω.
Έως 2kg  2,50€
Έως 7kg  4,00€
Έως 20kg  6,00€

Σε περίπτωση Αντικαταβολής επιβαρύνετε ο πελάτης με 2€

Η επιλογή αυτή αφορά ΜΟΝΟ σε ΑΘΡΑΥΣΤΑ προϊόντα (μαχαιροπίρουνα, κατσαρόλες κλπ)

ii) Υπόλοιπη Ελλάδα & Δυσπρόσιτα Αττικής

α) Μεταφορική Εταιρία

Τα εμπορεύματα συσκευάζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έτσι ώστε να αποφευχθούν τυχόν φθορές και σπασίματα.
Τα προϊόντα παραδίδονται σε μεταφορικές εταιρίες που έχουμε επιλέξει και η παράδοσή τους στον πελάτη πραγματοποιείται σε 1 με 3 εργάσιμες ημέρες.
Η χρέωση από τις μεταφορικές εταιρείες είναι βάσει αριθμού κιβωτίων γι’αυτό και το κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται κατά την παράδοση της παραγγελίας στον πράκτορα.
Το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη, το οποίο και εξοφλεί κατά την παραλαβή της παραγγελίας του στη μεταφορική εταιρία.
Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να μας υποδείξετε εσείς εάν επιθυμείτε κάποια δική σας μεταφορική εταιρία.

β) Courier

Η Εταιρία μας συνεργάζεται με την Courier “Easy Mail”.
Τα προϊόντα παραλαμβάνονται από την Courier και η παράδοσή τους πραγματοποιείται σε 1 με 3 εργάσιμες ημέρες.

Οι χρεώσεις φαίνονται παρακάτω.

Χερσαίοι Προορισμοί
Έως 2kg  2,30€
Έως 7kg  4,20€
Έως 20kg  7,00€

Νησιωτικοί Προορισμοί & Δυσπρόσιτα Αττικής
Έως 2kg  2,50€
Έως 7kg  6,00€
Έως 20kg  8,50€

Σε περίπτωση Αντικαταβολής επιβαρύνεστε με 2€

Η επιλογή αυτή αφορά ΜΟΝΟ σε ΑΘΡΑΥΣΤΑ προϊόντα (μαχαιροπίρουνα, κατσαρόλες κλπ)
Ο χρόνος παράδοσης για παραγγελίες εντός Αττικής είναι 3 -5 εργάσιμες ημέρες και για την υπόλοιπη Ελλάδα είναι 4-7 εργάσιμες ημέρες.
***Τα προϊόντα ελέγχονται κατά την προετοιμασία της παραγγελίας και αποστέλλονται σε άριστη κατάσταση. Ο έλεγχος δεν διεξάγεται κατά την παραλαβή, καθώς ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να ενημερώσει την Εταιρεία για τυχόν απώλειες μέσα σε 5 (πέντε) ημέρες ***
Επίσης μπορείτε να επισκεφτείτε την Εταιρεία (Δερβενίων 30, Μεταμόρφωση) για να εξοφλήσετε και να παραλάβετε την παραγγελία σας. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, θα χρειαστεί πρώτα να επικοινωνήσετε στο 210 2847004.

13. Λοιποί όροι

i) Δωσιδικία – Εφαρμοστέο Δίκαιο – Για κάθε διαφορά που τυχόν ανακύψει αναφορικά με την λειτουργία και χρήση της ιστοσελίδας, καθώς και από την εκτέλεση της κάθε παραγγελίας, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια της πόλεως των Αθηνών. Οι ως άνω όροι και προϋποθέσεις διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό και διεθνές δίκαιο, ως επίσης και τις διεθνείς συνθήκες και συμβάσεις.
ii) Οι παρόντες όροι χρήσης μπορούν να τροποποιηθούν οποτεδήποτε από την εταιρεία με ή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Για το λόγο αυτό συστήνεται η ανάγνωση των όρων χρήσης ανά τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να υπάρχει ασφαλής και έγκαιρη ενημέρωση για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενό τους. Επίσης, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τις αναγραφόμενες τιμές και να αλλάζει τις προσφορές οποτεδήποτε με ή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των καταναλωτών.
iii) Ο χρήστης αποδέχεται ανεπιφύλακτα το δικαίωμα της εταιρείας να διακόψει την χρήση του/των κωδικών πρόσβασης στις υπηρεσίες της παρούσας ιστοσελίδας κάθε φορά που η εταιρεία θεωρεί ότι παραβιάζονται από εκείνον οι παρόντες όροι και η ισχύουσα νομοθεσία
iv) Αν ένας από τους προαναφερθέντες όρους είναι ή καταστεί άκυρος, οι υπόλοιποι όροι της παρούσης Συμβάσεως δεν θα θίγονται.

Ταυτότητα Επιχείρησης

ΕΠΩΝΥΜΙΑ                         : ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ – ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ – ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ –                                                 ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ – ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΦΑΣΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ     : ΕΜΦΑΣΗ
Δ.Ο.Υ.                                    : ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ
Α.Φ.Μ.                                   : 998280898
ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ               : 007992101000
ΕΔΡΑ                                     : ΔΕΡΒΕΝΙΩΝ 30, 14451, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ                   : Τ. 210 2847004
E-MAIL                                 : info@emfasi.gr